Choď na obsah Choď na menu
 

 

Zraz VhT Plus - Píly 2023

 

Tak ako tradične sme sa stretli na táborisku na chate fotbalke nad Kamencom pod Vtáčnikom v dňoch 16. - 18. 6. 2023. Tento rok to bolo spojene s oslavou dvestovky Maji, Magdy a Dorči.

V piatok sme boli bez muziky, Valér bend niekde bendoval a nám zostal len Jožko, celkom sa snažil.

Niečo sa popilo, hodne sa debatilo a pospomínalo. Večer bolo dosť chladno, ale teplá kapustnica s fúrou mäsa to vylepšila. Došli aj z Lošonca, dokonca i ten Čech, čo tam bol minulý rok. Na luke táborili nejakí Zahandlovčania, češi i nejaký poliaci.

Večer som sa stiahol domov, zviezol som sa s Lenkou, bo som zabudol doma nafukovačku.

Muzikanti vraj dorazili o pol dvanástej a vraj do druhej bolo veselo, hoja ďunďa ruka hore.

 

Ráno boli poniektorí liezť, je som došiel hore na biku a bol som si zajazdiť pod siahy, časť sa venovala výzdobe na oslavu, ale väčšina sa bola prejsť na skalu Hrádok.

Oslava začala o tretej, pogratulovali sme a potom sa žralo prasa s prílohami, zapíjalo pivom i kvalitnou slivovicou. Valér bend sa činil, neskôr sa i trsalo a špivalo, umývali a utierali riady až do nejakej pol jednej.

Vyhodil som svoj rýchlostan na asfaltový chodník, čo najbližšie ku kadibudke, bo piva bolo hodne.

Ráno sa časť vykúpala v potoku, ja s Priehodovcami a Dankou sme sa boli prejsť na Vratišti, dokonca i nejaké hríbiky sme ponachádzali i napriek výraznému suchu.

Okolo obeda sa to povytrácalo, Maja s Lubom ostali chatu poriadiť.

Bola to riadna oslava, zišlo sa kopec ľudí, pospomínali sa časy minulé, poplánovali i nejaké akcie budúce, hlavne, že ľuďom dobre bolo.

 

355230308_9617550918319414_5526777101079942406_n.jpg