Choď na obsah Choď na menu
 

Niečo podstatné pre dezolátov, ale i pre očkovancov

1. 1. 2021

 

Pár odporúčaní pre

neočkovaných i očkovaných,

na tichú radu ľudí informovaných

                                 

 

Pri boji s covidom treba použiť všetko, čo by nám mohlo reálne pomôcť, spoliehať sa na naše zdravotníctvo sa ukázalo v plnej nahote už v minulej vlne ako naivné až doslovne hlúpe, diagnostika cez telefón a samoliečba doma čajom priviedlo časť populácie hrobárovi na lopatu.

Človeka čo odporúča schudnúť, hýbať sa, podporovať imunitu, užívať vitamíny C, D, Zinok vyhlásili za nepriateľa štátu.

 

Mal som diskusiu s osobou znalov, informovanou, pracujúcou celú dobu v zdravotníctve, toto sú jej osobné odporúčania.

 

Lipozomálne vitamíny C, D, Zinok - špecialna vysokostrebatelná forma

Artemisin - výťažok z paliny ročnej, aktívne látky identické s ivermectínom

Serapeptáza - enzým izolovaný kontrolovanou fermentáciou z priateľskej enterobaktérie Serracia E15, nachádzajúcej sa v organizme Priadky morušovej, je vysoko protizápalový

 

Lipozomálne vitamíny C, D, Zinok

Užívate nejaké výživové doplnky ? A zamýšlali ste sa už niekedy nad tým, aké množstvo z nich naše telo skutočne dokáže využiť ? Väčšina bežných výživových doplnkov sa totiž neabsorbuje v tenkom čreve a častokrát len malá časť z nich skončí v krvnom obehu a teda v bunkách. To zapríčiňuje, že v mnohých prípadoch náš organizmus v skutočnosti využije len malé percento z užitých výživových doplnkov.

Lipozomálne výživové doplnky sa však takmer úplne vstrebávajú v čreve a odtiaľ putujú na určené miesto v organizme. Je to spôsobené tým, že lipozomálna forma má vyššiu vstrebateľnosť oproti iným formám, absorpcia sa môže zvýšiť až na 98 %. Vo vode rozpustená látka (vitamín, minerál alebo antioxidant) je obalená fosfolipidovými nano-bublinkami tzv. lipozómami z lecitínu. Takáto lipozomálna forma vitamínov, minerálov a antioxidantov je novou formou, neporovnateľnou so žiadnou inou ústne podávanou formou.

Hladinu vitamínu C a D aj Zinku si treba stabilne udržiavať zvýšenú štandartnou lacnejšou formou, čo ale nevylučuje aj nasadenie liposomalnej varianty.

Odporúčaná dávka v akútnom stave 1000mg C, 4000mg D, 

 

vitamin-d.png

Artemisinín 


Artemisín obsahuje účinnú látku artemisinín (palina ročná) a užívajú ju v zahraničí predovšetkým na vírusy, baktérie, parazity a aj onkologickí pacienti. U nás europska komisia a ani žiaden úrad verejného zdravotníctva nepreskúmal tieto tvrdenia, preto ju odporúčame používať 1kps denne tým, ktorí sa necítia fit a majú pocit, že "niečo na nich lezie". Pomôže vám skôr sa zotaviť. 

Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnúť. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy a osoby v lekárskej starostlivosti by mali užívanie prípravku konzultovať s lekárom.

Dá sa užívať aj profilakticky každé dva týždne podobne ako ivermectin, v akútnom stave sa dávka odvíja od váhy pacienta.

V lekárňach ho nedržia, ale cez net ho zoženiete, sledujte si aktívnu dávku v kapsuliach, alebo v tinktúrach.

12948_swanson-sweet-wormwood--pelynek-rocni--425-mg--90-kapsli.jpg

 

 

Serapeptáza


Serapeptáza je prírodný proteolytický enzým izolovaný kontrolovanou fermentáciou z priateľskej enterobaktérie Serracia E15, nachádzajúcej sa v organizme Priadky morušovej.

Serapeptáza je s výbornými výsledkami používaná v medicínskej praxi v Európe a v Ázii už vyše 30 rokov. V Japonsku je registrovaná ako oficiálne liečivo arterosklerózy a ischemickej choroby srdca. Využitie Serapeptázy pritom zahŕňa veľmi široké spektrum indikácií.

Najväčšími benefitmi serapeptázy pre ľudský organizmus sú jej prírodný pôvod, skutočná účinnosť overená praxou a to všetko bez vedľajších účinkov.Serapeptáza pozitívne ovplyvňuje odstraňovanie zápalových procesov, zmierňuje bolesť a opuch zapáleného tkaniva, a napomáha tak skráteniu doby hojenia. Zároveň podporuje imunitný systém, pomáha viazať ťažké kovy a vylučovať toxíny z tela. Využíva sa ako doplnok výživy pre podporu liečby veľkého spektra zdravotných problémov:
srdcovo – cievne ochorenia
vysoký krvný tlak,
zápaly kĺbov, artritída, reumatoidná artritída,
zápaly svalov a väzív,
migréna a bolesti hlavy,
zápaly horných a dolných dýchacích ciest,
zápaly tkaniva po chirurgických zákrokoch,
zápaly tkaniva po zraneniach a poraneniach,
Skleróza multiplex,
Osteoporóza,
Cystická fibróza prsníkov,
Crohnova choroba,
Epilepsia, Parkinsonova choroba,
Cukrovka typu II,
Psoriáza a ekzémy,
a ďalšie iné zápalové ochorenia alebo procesy.

Serapeptáza má zaujímavú historiu je zrejmé, že by mohla zohrať silnú rolu v boji so zápalovým covidom a tak je podivné, že bol predaj v EU zakázaný.

Dovoľujeme si informovať o konečnom zákaze uvádzania na trh výživového doplnku Serrapeptase k dátumu 15.4.2020. Doposiaľ bez problémov obchodovateľný a u zákazníkov nesmierne žiadaný a obľúbený bioaktívny enzým serapeptáza, z dôvodu aktualizácie legislatívy EÚ, ktorá je nadradenou nad legislatívu Slovenskej republiky, prechádza do stavu, kedy už nesmie byť ponúkaný zákazníkovi. Enzým serapeptáza je v EÚ známy od 80. rokov minulého storočia. Boli s ním robené mnohé testy a štúdie, čo dokazuje aj bohatá publikačná činnosť. Tento enzým sa predáva na trhu EÚ niekoľko desaťročí ako výživový doplnok, ktorý je vyrábaný v štátoch EÚ, prípadne dovážaný mimo EÚ.

EÚ sa od 1.1.2018 rozhodla, že enzýmu serapeptáza udeľuje status látky „ Novel Food - Nová potravina“. Status hovorí o Novel Food ako o látke, ktorá sa nepoužívala ako jedlo alebo potravinový ingredient pred dátumom 15. máj 1997 v niektorom z členských štátov Európskej únie. V dôsledku toho, nemôže žiaden členský štát EÚ vyrábať, predávať ani distribuovať žiaden produkt obsahujúci enzým serapeptázu v rámci EU. Deje sa tak z dôvodu nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2015/2283 z 25. novembra 2015 o nových potravinách.

Aj tak sa mi ale podarilo nejaký objednať, ale uvidím či dojde, link uvediem nižšie.

 

44a9075e4f68116a091b4a1e9d64f0ca.png