Choď na obsah Choď na menu
 

 

Presun Rakúsko

 

22. 8. 2019

Ráno po riadnej búrke v campe Olympia vykuklo slniečko, predpoveď nebola dobrá, zase mal prísť nejaký dážď, nastupovať do Punta Anny na celý deň nemalo nejaký zmysel.

Dali sme hlavy do kopy, pozreli predpovede pre Európu a rozhodli sa presunúť do Rakúska, niekde pri Maltatal, pri ferrátku Falbach.

Posušili sme stany, niečo zajedli, vyplatili camp, pobalili veci, naložili sme ich a našli problém s Alenkinym kufrom na Tourane, bol tam nejaký vadný spoj, ale keď sa správne poklepalo po kapote, zámok sa otvoril.

Naautili sme sa a presunuli stopäťdesiat kilometrov do Seebodenu do campu Vinkler pri jazere Millstatter See. Bol skoro prázdny a to bol strašný problem najsť si dobrý flek, skoro sme sa pohádali.

Postavili sme stany, Jožko zobral batoh a skočil kúpiť dva tucty pív. V campe boli drzé vrabce, dvadsať členný gang sa usadil okolo nás, neskôr kontrolovali i stany a našli sa aj v aute, drzé oklepané vrabčiská, chytali všetko čo im kto hodil.

Zobrali sme si plavky a boli sme sa okúpať, voda bola super, len bielo nerezovú bráničku k vode, za reštauráciou Vinkler som hladal na tri razy, až neskôr som zistil, že to bola iná reštaurácia.

Večer sa posedelo, niečo zajedlo, popilo a poniektorí sa boli aj prejsť.