Choď na obsah Choď na menu
 

 

 Zraz VHT – Píly 2017

 

16. -18. 6. 2017

Tohto roku sme robili tradičný 38 zraz na Pílach. Vzhľadom na to že u nás mesiac nepršalo, tak nám na ňom slušne zapršalo v piatok aj sobotu a bolo celkom chladno.

Mali sme zaistenú chatku Fotbalku a čapovala sa jedenástka Páter, evidentne chutila.

V piatok nás tam pre zlý čas bolo len železné jadro s Lošoncami. Došla i Dominika len tak na skok, na piatok. Boli sme na drevo a založili oheň. Večer sa spievalo a vyhrávalo. Spal som v spacáku na verande a ráno okolo prehrmela riadna prietrž.

 

 V sobotu nás prišlo pozrieť skutočne hojne návštevníkov. Došli horolezci i turisti, z Lošonca Rudo i Maro s partiami.  Maja varila guláš v dvoch kotlíkoch, opekali sa špekáčky, Kinderko nalieval chrenovicu i zázvorovicu.

Poniektorí sme sa boli prejsť v lome, partia bola i na Vťáčniku. Peťo bol na hríboch, doniesol nejaké dubáky i hlivy. Maro s parťákom boli na bikoch okruh cez Buchlov a Žarnov.

 Večer sa muzicirovalo i spievalo, niečo sa zajedalo i výdatne sa antidepresovalo.

 

V nedeľu už sa rapídne oteplilo, do lomu vyrazilo liezť dosť lezcov, došli i ďalší naši členovia, ja som bol sa bol prejsť s Jančim na Makovišti,  druhá partia bola aj na Čertových chodníčkoch.

Po obede sme boli liezť trošku v lome a Majka zatiaľ pripravila chatu na odovzdanie.

 

Na to divné počasie to bola vydarená akcia, hoci sa toho moc nepoliezlo, ale postretalo sa tu pár starých kamarátov a pospomínalo sa na časy už dávno minulé.

 

19221566_1538432119564708_4281866527476808212_o.jpg