Choď na obsah Choď na menu
 

 

Stretnutie v Lome

 

15. 9. 2010

Tento rok si to počasie robí čo chce. Nevyšlo nám kopec akcií, nič sa nedá naplánovať, furt len kiepi, leje, prší, trúsi až je z toho na šľak trafenie.

Začalo to bivakom a skončilo hádam septembrovým lomom. V plánovanom termíne lialo a tak sme vystihli dieru v tej slote a vyrazili do lomu v stredu 15. septembra.

Ja som mal mať nočnú, ale prehodil som si smeny a tak som tam dorazil večer o pol ôsmej. Oheň už veselo horel a bolo tam už veselo.

  Hneď mi pogratulovali k narodeninám a naliali mi hneď traja naraz.

 Nálada bola trochu divná, nikto už zo tri týždne nikde nebol pre zlé počasie, každý mal toho plné zuby a tak sa všetci bavili, ako by mal prísť zajtra koniec sveta.

  Okolo deviatej dorazil aj Vilko z Košíc kde mal nejakú robotu.

  Ivo s Peťom hrali na gitare, spievalo sa, tancovalo, cigary fajčili aj nefajčiari. Prvý zalomil Maroš okolo dvanástej, potom Ivo, ja a jadro končilo okolo tretej. Okolo piatej sa pobrali domov Mireček s Vilkom, mali naplánovanú nejakú robotu.

  Nad ránom začalo pršať, nie moc len tak smokliť. Pod širákom nás spalo asi šesť, ale nič sme si z toho nerobili, nikomu sa nechcelo vyliezť zo spacáku. Až keď pridalo tak som sa prikryl stanom, Maroš pršiplášťom a Jarko mal nejakú celtu.

 Ráno som bol ako vygumovaný, hlava ma nebolela, ale celé telo bolo ako vybité. Prešiel som do lomu pod stenu a mal som toho dosť. Ostatní boli na tom podobne. Iba Janka liezla s Ivom a potom so Zolom, ten liezol parádne, klobúk dole.

Ja som nakoniec išiel na hríby s Peťom Róžom a našli sme bedle, nejaké dubáčky, šampiony a kuriatka. Keď sme sa vrátili do tábora, Lubo s Majou spali v stane, Jaro na karimatke a Maroš oxidoval okolo ohňa. Ivo už bol preč. Mal som doma nejaké povinnosti a tak som sa o tretej pobalil a tiež vypadol domov.

 

 

Keby som mal vybrať len jedno slovo ktoré by túto akciu najlepšie vystihovalo poviem

RESET

 

                                                                                 Ďuro

 

p9152871.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Náhľad fotografií zo zložky septembrový lom 2010

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.